Over mij

Wie ben ik

Over mij

Ik ben Kristel de Krijger, via vele omwegen in het tegelzet ambacht gerold. Ik ben gespecialiseerd in kleine creatieve projecten, zoals: gangen, keukens, badkamers en toiletten. Ook sta ik open voor hele gekke en creatieve projecten. Ik denk graag met je mee bij het realiseren van jouw creatieve ideëen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen.

Naast mijn ambitie voor creativiteit in tegelzetten, vind ik duurzaamheid belangrijk. In sommige van mijn projecten gebruik ik daarom zero waste tegels die ik (in samenwerking met mijn mede-creatievelingen Jilles en Matti) ontworpen heb vanuit mijn project onder de naam plastiekbreda.nl. Deze wandtegels worden met behulp van een spuitgietmachinegemaakt van bijvoorbeeld wieldoppen of cd-hoesjes die anders zouden worden weggegooid. Snijverlies is er niet, want ook daar maken we weer nieuwe tegels van. Hierdoor gaat er niets verloren in het tegelzetproces.

Over mij

Waarom ben ik ‘anders’ dan andere tegelzetters?

Ten eerste zie je niet vaak een vrouwelijke tegelzetter. Ik werk nauwkeurig en ga voor het beste resultaat. Wanneer iets niet goed is, dan is het dus niet af. Ik vind het belangrijk dat mijn opdrachtgevers tevreden zijn. Ook houd ik van persoonlijk contact: korte, directe lijntjes. Naast het tegelzetten, besteed ik hier ook veel aandacht aan om samen het juiste beeld van de klus te krijgen! En natuurlijk de focus op duurzaamheid. Op termijn hoop ik steeds vaker ook onze zelf ontwikkelde zerp waste tegels, gemaakt van plastic afval, te mogen tegelen.

Recensies

Bekijk reviews

Ben jij benieuwd naar wat mensen over mij zeggen? Klik dan op de button hier beneden!